Priser

PRISER

Vi vänder oss till både privat- och företagskunder!

PRIVATKUNDER

Aktuella priser

Med detta kort kan du gå på samtliga våra ordinarie pass, både Zumba® Fitness och STRONG 30™, totalt 10 gånger.


Kortet är giltigt i 6 månader.

699kr

Med detta kort kan du gå på samtliga våra ordinarie pass, både Zumba® Fitness och STRONG 30™, totalt 20 gånger.


Kortet är giltigt i 6 månader.

1299kr


För fullständiga villkor hänvisar vi till våra köp- och kundvillkor. Dessa hittar du på vår webbshop sida.

ÖVRIGA PRISER

 

Engångsbiljett: 1st pass 90 kr

 

Event Privatperson:

(Ex. Möhippa/svensexa)


0-20 personer 1 500 kr/h

Vill Du köpa ett kort hos V-Crew och ta del av den underbara energin? Gå till vår webbshop här!

FRISKVÅRD

Betalning sker via faktura som vi i slutet av varje månad skickar till den mailadress Du angett vid beställningen.

Wellness & Fitness by V-Crew samarbetar både med ActiWay och med Wellnet™.  Detta gör att Du kan använda dina friskvårdspengar direkt på Wellnet.se eller på Epassi.se och slipp krångel med kvitto.

Obs! Ditt företag måste vara anslutet till Wellnet™ eller ActiWay för att Du ska kunna använda dig av dessa tjänster.Behöver Du ett kvitto att lämna till Din arbetsgivare för att kunna få ut Dina friskvårdspengar? Skicka ett mail till oss med ditt önskemål så löser vi det åt dig!

FÖRETAGSKUNDER

Wellness & Fitness by V-Crew erbjuder även företag möjligheten att ta del av vår energifyllda verksamhet och av våra gruppträningspass. Allt från ett pass till ett paket med återkommande pass över tid.


Vi erbjuder paketlösningar innehållandes STRONG by Zumba®, STRONG 30™, Zumba® Fitness eller varför inte testa på alla pass vid olika tillfällen?


Vi utformar olika paket tillsammans med Ditt företag, efter Era önskemål och kommer tillsammans fram till någonting bra som passar Era behov.


Vill Du erbjuda Dina anställda att kunna gå på regelbundna träningspass, vill Ni ha ett givande friskvårdspass på arbetsplatsen eller vill Du bara hitta på nånting roligt tillsammans med kollegorna på en kick-off eller arbetsplatsträff?Har Du en idé för ett samarbete oss emellan?

 


Vad det än må vara - kontakta oss för vidare kommunikation angående ditt önskemål! eller idé.Vi är självklart momsregistrerade och godkända för F-skatt!Visste du att?


För en fast månadskonstnad kan Du som arbetsgivare erbjuda Dina anställda träning hos oss tre dagar/vecka och dubbelpass två av dessa dagar - hur bra friskvård är inte det?


För en fast månadskostnad kan Ni som hotel erbjuda Era gäster att delta i våra pass under deras vistelse.
Vi ser fram emot ett fint samarbete!